[rev_slider alias="home_slider"]

Adresa

Aleea Fântâna lui Narcis, nr. 25, Sector 6, București

Program centru

De luni până vineri
de la 7.30 -19.30

Grupa Buburuzelor
Grupa mini

(18 luni – 23 luni)

Junior Club
Grupa mică

(2 ani – 3 ani)

Grupa Martinel
Grupa mijlocie

(3 ani – 4 ani)

Grupa Bufnitelor
Grupa mare

(5 ani – 6 ani)

 

Cine suntem? O echipă tânără, plină de entuziasm și creativitate. Din respect pentru educație și valori spirituale, azi ne ocupăm de educația copiilor preșcolari încercând să îi modelăm, să îi cunoaștem și descoperim, să le fim sprijin în propria devenire.

Iubim copiii, ne place să îi avem în preajmă, ne întregesc. Pe lângă programele clasice, susținem activități psihoeducaționale bazate pe interesul fiecărui copil.

Mare parte din activitățile noastre zilnice sunt activități educativ-formative de stimulare a creativității, a dezvoltării sociale, emoționale și cognitive.

 

Jocul este activitatea specifica copilăriei si constituie ocupația naturala si spontana a copiilor. Nu învățătura in sine, ci învățătura prin joc trebuie sa stea la baza activității preșcolarilor, datorita particularităților psihico-fizice ale copiilor din aceasta perioada a achizițiilor fundamentale.

De aceea la Academia Piticilor fiecare copil pe care îl educam este un adult pe care îl câștigam

 

ALIMENTAȚIE

O alimentatie sanatoasa si adecvata necesitatilor organismului este cheia asigurarii unei cresteri si dezvoltari armonioase somatice, dar si psihice, emotionale si afective.

CONSILIERE ȘI EVALUARE

Evaluarea se bazează pe observarea unor indicatori comportamentali în patru domenii: funcţionare cognitivă, competenţe sociale şi emoţionale, autonomie personală şi abilităţi motorii.

TRANSPORT

Orarul dumneavoastra de serviciu se suprapune programului de la scoala sau de la gradinita al copilului, Academia Piticilor va ofera posibilitatea transportului copilului cu un autovehicul special destinat, condus de catre un sofer profesionist.

OPTIONALE

Pentru a completa educaţia copiilor în domenii diverse, am imbogatit oferta de activităţi opţionale a grădiniţei, răspunzând intereselor manifestate de copii şi părinţi : MindLab; Logopedie; Work-shop tematic; Dezvoltare personala; Initiere calculator.

ACTIVITATI EXTRASCOLARE

Plimbari in parcuri – Drumul Taberei, Cismigiu, Herastrau; vizionarea unor spectacole de teatru sau de circ; vizitarea muzeelor sau a Gradinii zoologice, Gradinii botanice vizite la Roata Olarului, Muzeul Taranului, s.a.

LIMBI STRAINE

Cu cat copiii sunt mai mici, cu atat invata mai usor limbile straine. Oferim posibilitatea invatarii limbilor straine engleza si germana.