SERVICII OFERITE

Home / SERVICII OFERITE

ALIMENTATIE

O alimentatie sanatoasa si adecvata necesitatilor organismului este cheia asigurarii unei cresteri si dezvoltari armonioase somatice, dar si psihice, emotionale si afective.

CONSILIERE SI EVALUARE

Evaluarea se bazează pe observarea unor indicatori comportamentali în patru domenii: funcţionare cognitivă, competenţe sociale şi emoţionale, autonomie personală şi abilităţi motorii.

TRANSPORT

Orarul dumneavoastra de serviciu se suprapune programului de la scoala sau de la gradinita al copilului, Academia Piticilor va ofera posibilitatea transportului copilului cu un autovehicul special destinat, condus de catre un sofer profesionist. 

OPTIONALE

Pentru a completa educaţia copiilor în domenii diverse, am imbogatit oferta de activităţi opţionale a grădiniţei, răspunzând intereselor manifestate de copii şi părinţi : MindLab; Logopedie; Work-shop tematic; Dezvoltare personala; Initiere calculator.

ACTIVITATI EXTRASCOLARE

Plimbari in parcuri – Drumul Taberei, Cismigiu, Herastrau; vizionarea unor spectacole de teatru sau de circ; vizitarea muzeelor sau a Gradinii zoologice, Gradinii botanice vizite la Roata Olarului, Muzeul Taranului, s.a.

LIMBI STRAINE

Cu cat copiii sunt mai mici, cu atat invata mai usor limbile straine. Oferim posibilitatea invatarii limbilor straine engleza si germana.